Intermezzo dames voorlopige koploper na winst

De dames van volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk hebben zaterdag een mooie overwinning behaald.

Ze streden tegen Fusion in Rotterdam. Het zette daarmee het goede niveau van de 4-0 winst vorige week op het eveneens Rotterdamse Volley Zuid op een zeer goede wijze voort.

De wedstrijd

In set 1 en 2 waren de Flakkeese bezoekers heer en meester in de kille Alexanderhal. Intermezzo zette met goed en enthousiast spel setstanden 10-25 en 16-25 op het scorebord. In set 3 en 4 ontstond er ondanks nette setwinsten 18-25 en 21-25 toch zo nu en dan een mindere fase waardoor Intermezzo zeker niet geheel moeiteloos de 0-4 overwinning binnensleepte.

Goed bezig

Trainer/coach Martin Kooiman complimenteerde zijn ploeg na afloop. “Twee 4-0 winsten op rij tegen mindere tegenstanders zijn belangrijke punten voor de ranglijst. Vorig seizoen verslikten we ons nog wel eens in dit soort wedstrijden. Dit seizoen behalen we mooie overwinningen. Een grote vooruitgang dus. Maar als donderdagavond DVO op bezoek komt, moeten we bepaalde dingen beter doen om ook van hen te kunnen winnen.”

Koploper

Intermezzo is na 4 speelronden de verassende koploper in de 2e klasse A. Wel moet daarbij aangetekend worden dat 3 teams (DVO, Move4U en Yum) minder wedstrijden hebben gespeeld én tot nu toe minder verliespunten hebben geleden. Donderdagavond komt een van deze teams op bezoek in De Staver. Het gaat om het Oud-Beijerlandse DVO. De wedstrijd begint om 20.30 uur en zal live te volgen zijn via de livestream op de Facebook pagina van VC Intermezzo.