Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; xxolgaxx

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en vrijdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Meer informatie

Kindervoorstelling Thijs Goverde – Ouddorp

Kinderboekenschrijver Thijs Goverde komt op woensdag 14 oktober naar Strandtheater Houten Kaap. Om 15.30 uur start zijn doldwaze voorstelling. Daarin gaat hij niet alleen voorlezen en vertellen. Hij leert kinderen ook hoe ze moeten zwaardvechten! De voorstelling is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Reserveren is verplicht in verband met het coronavirus.

Meer informatie

Meester Nelisse – Ouddorp

Op woensdag 14 oktober komt Meester Nelisse naar de 55+ club van Ouddorp in de Dorpstienden. Hij brengt beelden mee uit vervlogen tijden om bij weg te dromen naar de goede oude tijd. De deuren openen om 14.00 uur en de entree bedraagt € 2,- per persoon. Vooraf aanmelden is verplicht.

Meer informatie

Meester Nelisse – Ouddorp

Op woensdagavond 14 oktober is het breicafé in Oude-Tonge weer geopend. Het breicafé wordt gehouden in het Infocentrum aan de Bernhardstraat 27 van 19.30 tot 21.30 uur. Het is belangrijk dat iedereen eigen spullen meeneemt. Uiteraard staat de koffie klaar, aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Bingo – Den Bommel

Op donderdag 15 oktober is er een bingo in de Bommelstee in Den Bommel. De bingo begint om 14.00 uur en meedoen kan al voor 5 euro. Er is maar een beperkt aantal plekken, dus zorg dat je je vooraf aanmeldt!

Meer informatie

Voor alle activiteiten gelden uiteraard de coronamaatregelen die zijn opgesteld door de overheid. Houd afstand tot andere mensen en blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt. Blijf ook thuis als iemand uit jouw huishouden positief getest is op het coronavirus.