Tegenslag voor Damesteam VC Intermezzo

De vrouwenhoofdmacht van VC Intermezzo kende een seizoensstart met wisselend succes.

De volleybaldames hebben een goede oefencampagne achter de rug als voorbereiding op het echte werk. En vorige week werd ook het Numansdorpse Apollo met 3-2 verslagen. Maar het kan helaas niet altijd meezitten.

De wedstrijd

Afgelopen zaterdag kwam Intermezzo op een 2-0 achterstand. Ze waren op bezoek in Papendrecht en speelden daar tegen Flits. In deze twee sets had Intermezzo grote moeite om de service van Flits onder controle te krijgen. Dit resulteerde in de eindstanden 25-19 en 25-15 voor de eerste twee sets.

Het niveau wat Intermezzo kan halen kwam pas in set 3 tot uiting. Intermezzo liet duidelijk zien niet zonder setwinst naar huis te willen gaan. Dit leverde een winst op van 19-25. En na ook de vierde set te winnen met 24-26 kwam de tussenstand op een gelijkspel.

In de vijfde set kon Flits een kleine voorsprong tot het einde van de set volhouden. Intermezzo werkte op 14-11 achter alsnog drie matchpoints weg. Dat bracht de stand op 14-14, maar de beloning bleef uit. Intermezzo trok uiteindelijk helaas aan het kortste eind (17-15). En dus werd het een wedstrijd verlies van 3-2.