Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; PhotoMIX-Company

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en vrijdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Meer informatie 

Fietstocht 55+ – Ouddorp

Op woensdag 30 september maakt de 55+ club van Ouddorp een fietstocht. Deze start om 14.00 uur bij de Dorpstienden. Scootmobielen kunnen ook meedoen aan de tocht. De bestemming is nog even een verrassing. Deelname bedraagt € 6,50 per persoon. Dit is inclusief een versnapering onderweg. Aangezien de organisatie moet weten hoeveel versnaperingen er moeten komen is het verplicht om je vooraf aan te melden. Dit kan bij Joke van Dam op 0187-68 23 19.

Meer informatie

Wijnproeverij – Goedereede

Op zaterdag 3 oktober kunnen wijnliefhebbers genieten van een wijnproeverij. Je leert over het proces van druif tot fles en wandelt door de wijngaard. Als kers op de taart mag je ook nog proeven van vijf verschillende kwaliteitswijnen. Een leuk en lekker uitje dus. Om deze activiteit door te kunnen laten gaan moeten er minimaal 10 mensen zich aanmelden. Dit kan bij het VVV Inspiratiecentrum en GoedeReede Wijnen.

Meer informatie

Muziekcafé – Middelharnis

Op zondag 4 oktober is het muziekcafé weer terug met StarkLinnemann. Normaal gesproken is dit in de Foyer, maar door het corona-virus is het verplaatst naar de Rabobankzaal. De middag begint om 15.00 uur en de entree bedraagt € 15,50 per persoon, dit is inclusief een consumptie. Kaarten kunnen worden gekocht op de website van het Diekhuus.

Meer informatie