VC Intermezzo is helemaal klaar voor het seizoen

Foto: PR Volleybalclub Intermezzo

De dames van Volleybalclub Intermezzo hebben de voorbereidingen op het nieuwe seizoen afgesloten. Dat deden ze met een laatste oefenwedstrijd in Utrecht.

Op zaterdag 12 september speelden de dames in sportcentrum Galgenwaard. Ze speelden daar tegen VV Utrecht, USV Protos en Cito.

Voortvarend begin

De dames begonnen voortvarend en zetten de thuisploeg VV Utrecht opzij. Ze behaalden daarbij setwinsten van twee keer 25-15. Tegen Protos konden ze dit goede niveau doorzetten. Maar ze kregen daarbij wel een stuk meer tegenstand van de Utrechtse studenten. Ze wisten de eerste set nipt te winnen met 26-24, maar Protos pakte de tweede set (23-15). De Flakkeese dames speelden nog een goede derde set. Maar daarbij werd de winst helaas niet meer binnengesleept. Die set eindigde met 13-15.

In de derde wedstrijd kreeg Intermezzo nog meer tegenstand. Cito uit Zeist werd in de eerste set nog wel het vuur aan de schenen gelegd, maar in de tweede set leek de koek op. Intermezzo sloot de vierkamp na een 26-24 en 25-18 verlies af.

Toch reden ze na een nuttige dag met een goed gevoel terug naar Sommelsdijk.