De bibliotheek komt met een nieuw cursusaanbod!

Foto: Afbeelding van Engin Akyurt via Pixabay

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Wil je meer halen uit je creativiteit? Of wil je eindelijk die ene taal gaan leren? Dan is dit je kans!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta komt in oktober met een volledig nieuw aanbod aan cursussen. Denk bijvoorbeeld aan de taalcursussen Engels, Frans, Spaans, Duits en zelfs Italiaans en Russisch!

Meer

Elke cursus heeft verschillende startniveaus, zo is het interessant voor beginners én gevorderden. Maar er is meer dan alleen taal in de bibliotheek. Het aanbod is erg groot het komende seizoen.

Zo zijn er creatieve cursussen en workshops. Volg bijvoorbeeld een cursus yoga of een workshop Body & Mind. Ga schilderen, tekenen of aan de slag met keramiek. Het kan allemaal en iedereen kan dit doen.

Meer informatie

De meeste cursussen starten in de week van 5 oktober, maar ook een aantal pas in november. Wil je het volledige aanbod bekijken? Of wil je zien wanneer jouw cursus gaat beginnen? Kijk dan op de website van de bibliotheek. Via die weg kun je ook direct een plekje reserveren.