VC Intermezzo speelt oefentoernooi in de Staver

Foto: PR Volleybalclub Intermezzo

De dames 1 en 2 van Volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk gaan er weer voor. Afgelopen weekend speelden ze in de Staver een oefentoernooi.

Er was dan geen publiek aanwezig, maar beide teams speelden toch goed. Het was dan ook een nutte wedstrijd ter voorbereiding op de competitie die eraan komt. Die start op zaterdag 19 september.

De wedstrijd

De Flakkeese hoofdmacht begon met een 0-2 verlies tegen Symmachia Roosendaal 4. Maar ze lieten zich niet zomaar uit het veld slaan. De dames wisten namelijk de volgende twee sets te winnen. Deze speelden ze tegen BOK Mytilus 2 en VC Wik Groot Ammers 3.

Het tweede damesteam speelde gelijk tegen DVO 3. Helaas verloren ze met 0-2 van zowel Smash ’66 2 en HWVV Benevia 1. De coaches van beide thuisploegen, Martin Kooiman en Sonja van Pijkeren, keken tevreden terug. Na meer dan 6 maanden geen wedstrijd te hebben gespeeld was het goed om weer eens met elkaar in het veld te staan tegen echte tegenstanders.

Vertrouwen

“Met vertrouwen gaan we de competitie tegemoet!” aldus Van Pijkeren. Dames 1 van VC Intermezzo speelt komend weekeinde nog een oefentoernooi. In Utrecht wordt aangetreden tegen Cito, VV Utrecht en USV Protos. De competitie start op 19 september om 18.00 uur tegen het Numansdorpse Apollo.