Enthousiaste start nieuw seizoen Turn2Move

Foto: Ellen van den Doel

De zomervakantie is officieel voorbij. Dat is niet echt leuk nieuws, maar wat wél leuk is, is dat de lessen van Turn2Move weer van start gaan!

De eerste lessen starten weer vanaf woensdag 9 september. De deuren gaan niet alleen open voor leden, ook nieuwe sporters zijn welkom om kennis te maken. Lijkt het je leuk om te turnen of gymmen? En wil je kennismaken met deze gevarieerde sport? Dat is dit iets voor jou.

Kwaliteit

Alle lessen van Turn2Move worden gegeven door gediplomeerde en ervaren leraren. Op die manier worden de kinderen op de juiste manier aangestuurd. Ook worden nieuwe onderdelen op een efficiënte manier aangeleerd. Denk bijvoorbeeld aan de handstad, radslag, borstwaardsom en nog veel meer.

De lessen zijn zeer gevarieerd doordat er in de Staver veel toestellen aanwezig zijn. Ook wordt er gewerkt met een jaarplanning en lesvoorbereiding voor elke groep. In de les wordt er een fijn sfeer gecreëerd waarbij kinderen respect hebben voor iedereen die aanwezig is.

Leeftijden

Kinderen komen graag naar Turn2Move omdat de lessen leuk en uitdagend zijn. Voor kinderen is het ook goed om hun motoriek te ontwikkelen. En het beste van alles is nog wel dat het voor vrijwel alle leeftijden aangeboden wordt.

Om de kinderen de best passende les te geven zijn er diverse groepen. Deze worden ingedeeld aan de hand van de leeftijden. Iedere leeftijd vraagt namelijk om een andere aanpak en uitdaging. Dat begint al bij kinderen van anderhalf tot drie jaar oud. Daarna krijg je de peuters (3 tot 4 jaar) en de kleuters (4 tot 5 jaar). Daarna wordt er gestart met verschillende groepen voor jongens en meisjes.

Lessen

Er worden lessen gegeven op woensdag en donderdag. Deze vinden allemaal plaats in de Staver te Sommelsdijk. Het is mogelijk om met elke leeftijd in te stromen bij gymmen en turnen. Zo is er ook een gezellige groep voor meiden van 12 jaar en ouder.

Twijfel je of het wel iets voor jou is? Doe dan mee met een gratis proefles. Als je het dan leuk vindt kun je je alsnog aanmelden bij de club. Stuur hiervoor een e-mail naar de club, in verband met het corona-virus is het namelijk belangrijk om vooraf te weten wie er langskomt.

Meer informatie

Zit je nog met wat vragen? Of zoek je contact met iemand van de club? Of wil je je aanmelden voor een proefles? Kijk dan op de website www.turn2move.nl, stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0187-487513.