Voetbalvereniging Stellendam sluit tijdelijk de deuren

Foto: Pixabay

Voetbal Vereniging Stellendam (VV Stellendam) laat via Facebook weten het complex tijdelijk te sluiten.

Door Sam Fish

De sluiting duurt tot en met zondag 5 september. De club laat weten dat een aantal spelers positief getest is op het corona-virus. Volgens het AD zou het gaan om zes spelers van het eerste elftal. Zij zouden samen op vakantie zijn geweest naar Griekenland, waar ze de besmetting zouden hebben opgelopen.

Vier van de zes hebben sinds die vakantie nog getraind bij de club. Het bestuur heeft daarom besloten om geen enkel risico te nemen. Alle trainingen en wedstrijd die gepland stonden tot en met 5 september gaan dus ook niet door.

Besmetting

Het is niet bekend om welke spelers het gaat, maar houd je eigen gezondheid goed in de gaten. Zeker als je bij de club bent geweest, of bij de sporters. Ben je benauwd, krijg je koorts of heb je last van andere corona-achtige klachten? Maak dan een afspraak om je te laten testen op het virus.

Dat kan heel makkelijk door te bellen met 0800-1202 of ga naar www.coronatest.nl. Wacht de test én de uitslag af in quarantaine. Dat is veilig voor jezelf, maar vooral ook voor de mensen om je heen.

Corona op Goeree-Overflakkee

Volgens de CuraMare corona-kaart van vrijdag 28 augustus ligt er op dit moment nog één persoon in het ziekenhuis met het corona-virus. Afgelopen week werd er door het RIVM gemeld dat er twee nieuwe besmettingen bijgekomen waren. Dinsdag 1 september komt de volgende update.