HCGO terug met twee seniorenteams

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

Hockeyclub Goeree-Overflakkee is verheugd te melden dat ze er het komende seizoen weer hard tegenaan gaan. En wel met twee seniorenteams op de zondag!

De sporttak heeft natuurlijk een tijdje stilgelegen en nu start de zomerstop. Maar na een korten hockeypauze zal HCGO Heren 1 weer acte de présence geven op de wekelijkse speeldag.

Dames 1

Het HCGO Dames 1 team heeft voor het komende seizoen een metamorfose ondergaan. Voor het eerst van de heroprichting van de vereniging zal het team vooral bestaan uit voormalig jeugdspelers. De club is er trots op dat er een groot aantal nieuwkomers is vanuit de jeugdteams. Maar ook de bekende gezichten blijven voorbij komen, wat erg goed is.

Hockey mee

Denk je dat hockey wel iets voor jou is? En wil je ook een keer mee doen? Ben je sportief en gezellig? Schrijf je dan in als proef-lid. Dan kun je volgend seizoen meedoen met een HCGO team.

Er zijn een aantal teams die nog wel wat versterking kunnen gebruiken. Dus lijkt het je leuk om weer te gaan hockeyen? Neem dan contact op met de club via [email protected]. Je kunt ook de spelers persoonlijk benaderen. De proeftrainingen bij HCGO zijn zonder enige verplichting.

Kijk voor meer informatie op www.hcgo.nl.