Turnclub Turn2Move start weer met alle lessen!

Foto: Ellen van den Doel

Door het corona-virus en de bijbehorende maatregelen waren de afgelopen maanden voor veel mensen niet zo actief. Dat is nu voorbij.

Persbericht Turn2Move

Na maanden niet kunnen turnen, mogen ook de leden van turnclubs weer aan de slag. Vanaf 1 juli staat de overheid toe dat kinderen weer binnen mogen sporten.

Gezond

Iedereen weet hoe gezond het is om te bewegen. Zeker in de afgelopen tijd is dat extra naar voren gekomen. Daarom werd de laatste persconferentie ook goed ontvangen. Er werd hard gejuicht door de kinderen die blij zijn dat ze weer kunnen gymmen en turnen.

Aan de slag!

De lessen van Turn2Move starten vanaf woensdag 1 juli. Deze lopen drie weken door tot aan de zomervakantie. De precieze lestijden zijn te vinden op de website www.turn2move.nl onder de kop ‘lestijden’.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij deze club, zeker nu. De door de overheid voorgeschreven protocollen worden gehanteerd. Zo zorgen ze ervoor dat alles zo veilig mogelijk verloopt.

Iedereen is welkom

De nieuwe lessen zijn zeker niet alleen voor de leden. Alle kinderen die staan te popelen om een nieuwe sport te ontdekken zijn welkom. Volg de komende tijd gerust een proefles. Besluit je om je aan te sluiten bij de club? Dan sport je de rest van juli gratis. Het lidmaatschap start dan in september.

Voor de leiding van Turn2Move is het wel belangrijk om te weten wie er mee doen. Daarom is vooraf aanmelden erg belangrijk. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Kijk voor meer informatie op www.turn2move.nl.