Kom ook gezellig dansen op het Diekhuusplein!

Foto: Dansschool Gwendolyn Danse & Entertainment

We leven in een tijd van crisis waar het grootste deel van het nieuws negatief is. En dus kunnen we wel wat positiviteit gebruiken.

Door Sam Fish

Er is daarom elke woensdag en donderdag wat leuks te doen op het Diekhuusplein. Kinderen en volwassenen mogen namelijk niet binnen dansen en dus doet iedereen het buiten. Door de vrolijke muziek en de open ruimte trekt dit veel mensen en lachende gezichten.

Dansen op het plein

Het dansen wordt gedaan door leden van dansschool Gwendolyn Danse & Entertainment. Dit is op woensdag om 10.00 uur, 11.45 uur, 14.00 uur en 18.00 uur. Op donderdag wordt er gedanst om 18.00 uur en 20.00 uur. Dit is allemaal in samenwerking met de gemeente en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bij het dansen zijn alle leeftijden welkom en wordt elke stijl meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan streetdance, ballet, peuterdans en zelfs hiphop. Wil je ook een keer mee dansen? Meld je aan voor de gratis proefles.

Dansschool Gwendolyn Danse & Entertainment

In totaal heeft dansschool Gwendolyn Danse & Entertainment 100 leden in verschillende leeftijdscategorieën. De groepen die vooral veel aandacht trekken op het plein zijn die van woensdag 16.00 uur en donderdag 18.00 uur.

“Er is voor de dansscholen veel onzekerheid. Het liefst willen we met zijn allen natuurlijk weer naar binnen,” zegt Gwendolyn. “Binnen zijn we niet gebonden en kunnen we de lessen met zekerheid doorzetten. Helaas is dat voor nu nog niet mogelijk. Maar ik zie dat het dansen op het plein een positieve energie afgeeft. Zowel bij de dansers als het langslopende publiek.”

Meer informatie

Wil je meer informatie over de danslessen? Of misschien gewoon gelijk een proeflesje meekijken? Kijk voor alle mogelijkheden en meer informatie op www.gwendolyn-de.com.

Dansschool Gwendolyn Danse & Entertainment dansen plein Diehuusplein Middelharnis rooster