Vriendjes les voor jongens bij Turn2Move

Foto: PR Turn2Move

Nu het winter is en het buiten minder lekker weer is, zitten veel kinderen binnen. Dit terwijl bewegen zo belangrijk is. Daarom organiseert Turn2Move een vriendjes les voor de jongens op 6 februari.

Het ontwikkelen van motoriek is voor opgroeiende kinderen erg belangrijk. Turnen is hiervoor uitermate geschikt. Bij turnen wordt al snel gedacht aan netjes werken en het doen van wedstrijden. Maar een turnles is veel breder dan dat.

Iedere les zijn ze bezig op verschillende toestellen en worden er andere onderdelen behandeld. Zo wordt er gewerkt aan het aanleren van een veilige salto. Er is aandacht voor klimmen en klauteren en spelvormen. Kinderen leren trapeze zwaaien en krachtelementen aan de rekstok. En natuurlijk mag springen op verschillende trampolines niet ontbreken in de turnles.

Meer dan alleen turnen

De lessen worden gegeven door gediplomeerde lesgevers. Op deze manier wordt de motoriek op een brede en didactische manier ontwikkeld. Ook is er aandacht voor samenwerken, respect en normen en waarden. Deze ontwikkeling komt ook van pas bij andere sporten.

De jongens die op Turn2Move zitten mogen in de les op 6 februari een vriendje mee nemen. Ook mogen andere jongens vrijblijvend een keer mee komen doen tijdens deze turnles. Zo kunnen ze op een leuke manier kennis maken met deze uitdagende sport.

De turnles voor jongens van 6 t/m 8 jaar is van 16.15 tot 17.15 uur en voor jongens van 9 jaar en ouder van 17.15 tot 18.15. De lessen vinden plaats in hal 1 van de Staver.

Kijk voor meer informatie op turn2move.nl of stuur een email naar [email protected]

Reacties