Intermezzo-heren spelen tegen zichzelf

Foto: Image by JeppeSmedNielsen from Pixabay

De heren van volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk hebben zaterdag in een lastige wedstrijd met 1-3 verloren van het Vlaardingse Move4U 3.

In sporthal De Staver lukte het de thuisploeg net niet de eerste set naar zich toe te halen (23-25). In de tweede en derde set zakte het niveau nog wat verder weg. En de Vlaardingers wisten daar goed van te profiteren (11-25 en 22-25 verlies). Toch wisten ze in de vierde set nog een puntje binnen te slepen. Intermezzo trok de set met een nette 25-19 naar zich toe.

Eigen spel

Coach Jan Kastelein analyseerde de wedstrijd na afloop zeer nuchter. “De tegenstander was wel wat beter dan wij vandaag. We begonnen tegen onszelf te spelen waardoor we teveel fouten gingen maken. De heenwedstrijd in Vlaardingen wisten we nog 2 sets te pakken, maar dat zat er vandaag helaas niet in.”

Dames

De dames konden de eer niet redden. Tegen het ervaren Zeeuwse BOK/Mytilus 2 had het, na een zeer goede wedstrijd vorige week, vandaag weinig tot geen kans. De thuisploeg ging met 0-4 (22-25, 15-25, 17-25, 14-25) pijnlijk ten onder.

Reacties