HCGO Dames 1 vecht zich terug in duel

Zondagmiddag gingen de dames van Hockeyclub Goeree-Overflakkee met inval coach Wim de Keizer op stap naar Leonidas in Rotterdam.

In de eerste helft speelden de dames wat chaotisch waardoor het team al snel tegen een 2-0 achterstand aankeek. Na een paar wijze woorden van de coach in de rust van het uitduel werd de veldbezetting weer op orde gebracht.

Dit resulteerde in tweede helft al na enkele minuten in het eerste HCGO doelpunt wat binnengetikt werd door Hanne-Mayke Assen. Snel daarna wist Rosalie van der Ende de 2-2 te maken. De HCGO dames speelden deze helft duidelijk sterker dan de Rotterdamse tegenstander en dat resulteerde in de laatste seconden van de wedstrijd ook in een welverdiende 2-3 welke werd gemaakt door Maxime de Vlugt. Wederom winst voor de Dames, het team is hierdoor mede koploper in de competitie.

Volgende week zondag spelen de dames weer een thuisduel. Om 12.30 wordt er op het Rabobank veld in Middelharnis afgeslagen tegen HV Spijkenisse. Wij hopen op veel support langs de lijn!