Summer Kick-off Beach event bij Ouddorp Duin

Kom op zaterdag 22 juni naar Ouddorp Duin en maak kennis met alle leuke outdoor activiteiten die je deze zomer op het strand bij Ouddorp Duin kunt doen tijdens het Summer Kick-off Beach event.

Luidt de zomer in van 14.00 tot 18.00 uur op het strand. De toegang tot het evenement is volledig gratis, dus wat let je?

Programma

Vanaf 14.00 uur kun je deelnemen aan diverse leuke strandspellen zoals knotshockey, Lacrosse en strandvoetbal. Surfschool Natural High verzorgt de gehele middag surf- en SUP (Stand Up Paddleboard) lessen voor jong en oud.

Van 14.00 tot 16.00 uur is er een gratis proefles beachyoga door Yogastudio Ouddorp. Om 15.00 en 16.00 uur kun je ontdekken welke kleine zeedieren er leven in de zee bij Ouddorp door met een sleepnet door de branding te gaan. En om 15.00 en 17.00 uur worden er lessen skimboarding gegeven. Ter afsluiting mag iedereen marshmallows roosteren boven een mooi kampvuur.

Het evenement vindt plaats op het strand bij Strandpaviljoen Paal 10, strandopgang 4 en is vrij toegankelijk voor iedereen. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen