Winactie nieuwe website SRGO ten einde

Foto: PR Stichting SRGO

In september 2018 lanceerde Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee hun nieuwe website. Ter ere van de nieuwe website konden de gasten meedoen aan een winactie: bedenk een activiteit en win!

Wouter Bakelaar & Frank Post hebben de actie gewonnen en organiseren 24Event; een 24-uursevenement dat georganiseerd wordt in het Prieel in De Staver. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee beheert en exploiteert zeven gemeenschapslocaties op het eiland. Sinds 2017 geeft SRGO bewegingsruimte in diverse zwembaden, sporthallen en zalen. Het was daarom tijd voor een nieuwe website en daarin zeven aparte accommodaties opgenomen voor een frisse start.

Een leuk initiatief om een winactie op touw te zetten. De gasten kregen de kans om zich te oriënteren op de website op alle mogelijkheden die SRGO kan bieden. Het meest originele idee voor een leuke activiteit zou ter waarde van € 250,- de organisatie van zijn of haar programma ontvangen. Wouter Bakelaar en Frank Post hebben de cheque met het prachtige bedrag in ontvangst genomen.

De heren zijn erg blij met de prijs en kijken uit naar de samenwerking voor de organisatie van het 24Event. Directeur Lesly Wolters in gesprek met de mannen: “Het is gaaf om bij te mogen dragen aan zo’n mooi initiatief. Verbinding zoeken met de gemeenschap en ons organiserend vermogen (en accommodaties) inzetten is wat we het liefst doen.”

24Event
24Event is een 24-uurs evenement waar Wouter en Frank 24 uur lang gaan voetballen voor het goede doel. Tijdens dit event worden er verschillende side-events georganiseerd. Te denken valt aan een braderie, een feest, een ontbijt en een boksclinic georganiseerd door Budokai Senshi. Bovendien komt oud-international Ruben Schaken op vrijdagavond 3 mei langs om tegen Wouter en Frank te voetballen.

Benieuwd naar het event of wil je mee doen? Kom langs op 3 en 4 mei of kijk op www.24event.nl.

Reacties