Staver in gesprek met bezoekers

Foto: Sam Fish

Zwembad de Staver heeft de afgelopen tijd niet heel veel goed nieuws over zich heen gekregen. Legionellabacterie in het babybadje en slechte luchtinstallatie die zorgt voor gezondheidsproblemen. Maar daar komt verandering in.

Door Sam Fish

“Uiteraard vinden wij het vervelend dat deze berichten de ronde doen, en nog vervelender wanneer deze berichten bij u voor onduidelijkheid hebben gezorgd, of zelfs tot bezorgdheid hebben geleid,” zegt Lesly Wolters, algemeen directeur van de Staver. “Wij willen benadrukken dat het zwembad constant gemonitord wordt door onszelf en diverse instanties, conform wettelijke normen zoals ieder zwembad in Nederland. Wij voldoen aan de wettelijke normen. Ondanks dat wij op de hoogte zijn van de werkelijke situatie in het recreatiebad, kunnen wij ons voorstellen dat u, als bezoekers, toch vragen heeft over de diverse berichten of de afhandeling hiervan.”

Daarom gaat Wolters met iedereen in gesprek die vragen heeft. Van woensdag 30 januari tot en met vrijdag 1 februari zal hij tussen 15.45 en 17.15 uur aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen.  “Bent u op deze momenten niet in de gelegenheid om langs te komen en uw vragen te stellen, dan nodig ik u van harte uit om een afspraak te maken voor een één op één gesprek,” geeft hij aan. Dit kan door een afspraak te maken bij de receptie door te bellen met 0187-483 306.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen