Knallend en spetterend het nieuwe jaar in!

Foto: Sam Fish

Recreatiecentrum de Staver heeft 2019 goed afgetrapt. Als vanouds organiseerde SRGO weer de nieuwjaarsparty en op 2 januari kon er een heuse nieuwjaarsduik genomen worden.

Het team kijkt, met de prachtige decembermaand nog vers in het geheugen, ook alvast terug op deze eerste twee succesvolle events voor dit nieuwe jaar.

Als het nieuwe jaar pas een half uur oud is, stromen de eerste bezoekers voor de nieuwjaarsparty al binnen. Het was dit jaar een zeer succesvolle editie, met ruim 350 bezoekers. Het team zorgt ieder jaar voor een verbeterde versie van dit succesnummer. Zo was er gezorgd voor een duidelijke binnenkomst, werd er minder vuurwerk meegebracht en kijkt het team terug op een geslaagde aftrap van het nieuwe kalenderjaar.

Twee dagen later was het tijd voor een ludieke actie: nieuwjaarsduik in het zwembad. Tussen 11.00 en 16.00 uur kon er gratis een duik genomen worden in het bad, onder het genot van een hapje en een drankje. Ruim 100 bezoekers luidden het jaar sportief in op deze wijze.

Stichting SRGO, exploitant van onder andere recreatiecentrum de Staver, streeft ernaar om in 2019 een sportief en recreatief hoogwaardig programma neer te zetten in de diverse accommodaties.

Reacties