21ste Ouddorpse Snertwandeltocht op 1 december

Foto: PR VVV Goeree-Overflakkee

Op zaterdag 1 december vindt voor alweer de 21ste keer de Snertwandeltocht in Ouddorp plaats, georganiseerd door VVV Goeree-Overflakkee, Hotel Akershoek en Het Nederlandse Rode Kruis.

De organisatie is ontzettend trots dat het wederom is gelukt om nieuwe stukjes wandelroute op te nemen. Speciaal uitgezette wandelroutes voor deze dag leiden langs de mooi gelegen Ouddorpse “spulletjes”, door prachtige natuurgebieden en over het strand en/of door de duinen maar uiteraard allemaal weer langs gezellige en verrassende stempel- en controleposten. De routes zijn allemaal prima uitgepijld en ook geschikt voor Nordic Walkers.

Starten met 25 en 35 km wandelen is mogelijk van 8.00 tot 10.00 uur (aankomst uiterlijk 15.00 en 16.00 uur!) en met 10 km van 10.00 tot 12.00 uur bij Hotel Akershoek, Boompjes 1, Ouddorp. Inschrijven voor de 25- en 35- kilometerwandeling is mogelijk op het startpunt vanaf 7.30 uur en voor de 10-kilometerwandeling vanaf 9.45 uur.

Het erwtensoep-seizoen bij Hotel Akershoek is inmiddels voor geopend verklaard. Een aantal kenners prezen de lekkere smaak dus met die welverdiende beloning na afloop van de wandeling komt het helemaal goed!

Deelname kost € 5,- per persoon en is inclusief een kleine herinnering en dus ook die goed gevulde kop erwtensoep of ook wel “Akershoek-Snert” genoemd. Ben je lid van een wandelbond, laat dan bij inschrijving je pasje zien en ontvang € 1,- korting per persoon.

Meer informatie over de wandeltocht is te krijgen bij het VVV-kantoor via 0187-681789, stuur een mail naar [email protected] of kijk op de website van de Snertwandeltocht.

Reacties