Nieuwe trainingspakken voor jeugdafdeling DBGC

Foto: PR DBGC

De jeugdafdeling van DBGC is actief en ondernemend, iets wat de club te danken heeft aan de vele vrijwilligers die zich als coach of leider inzetten voor de vereniging. Vanaf heden genieten zij een professionele uitstraling dankzij de door Lambert kozijnen gesponsorde trainingspakken & jassen.

Lambert kozijnen staat voor veel meer dan alleen maar kozijnen. Al meer dan 100 jaar levert het familiebedrijf kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren en andere producten van hout. Het in 1907 opgerichte bedrijf begon letterlijk in de achtertuin van de toenmalige Cornelis Lambert aan de Molendijk. Sindsdien heeft het bedrijf behoorlijk aan de weg getimmerd en is er van generatie op generatie een robuust bedrijf opgebouwd aan de Boezemweg in Oude Tonge.

DBGC is heel blij dat de club op deze manier met Lambert door één deur kan. Naast het feit dat Lambert als één van de hoofdsponsors fungeert, zorgt het bedrijf er nu tevens voor dat onze jeugdtrain(st)ers en leid(st)ers er spik en span bij lopen. Een topinitiatief dat getuigt van het feit dat Lambert een sponsor is waar DBGC op kan bouwen!

Reacties