Nieuw! De BedrijfsOmloop van GO

Foto: Sam Fish

Op zoek naar een nieuwe manier om als team nog closer te worden en daarbij ook een goed doel te steunen? Dan is de BedrijfsOmloop iets voor jullie!

Speciaal voor bedrijven en verenigingen organiseert de Omloop nu een zakelijk evenement ten tijde van de Omloop van Goeree-Overflakkee op 24 en 25 augustus. Het doel is om met een team van ten minste vier, maximaal 5 deelnemers aan de start te verschijnen en gezamenlijk of als estafette team de gehele afstand te lopen. Een super prestatie en dat allemaal voor een goed doel: Het Sophia Kinderziekenhuis! We hopen op veel deelnemende teams om met elkaar geld in te zamelen en zo patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis te helpen.

Hoe werkt het?
Als team krijgt ieder teamlid een uniek Loopshirt in de kleuren die horen bij jullie team of bedrijf. Zijn jullie huiskleuren bijvoorbeeld zwart/wit. Dan is het shirt voor je team verkrijgbaar in die kleuren.

Vul met al je teamleden het shirt met sponsoren. Deze sponsoring dient direct als inschrijfgeld voor jullie team. De bedrijven krijgen een vermelding op jullie mooie shirt. Verzamel in totaal minimaal 600 euro aan sponsors en doe mee aan deze unieke ervaring. De afstanden zijn 20 en 110 kilometer, doe het als estafette of als groep. Dat is helemaal aan jullie zelf!

LEES OOK: Mediteren en wandelen in de natuur met Zen in het Zand

Finish als team en krijg een Champagne onthaal aan de streep! Ga met je team op de foto en vereeuwig deze unieke ervaring! Je kunt team aanmelden via [email protected]!

Reacties