Mediteren en wandelen in de natuur

Foto: Pixabay

Ook tijdens de komende zomermaanden organiseert Zen op Flakkee in samenwerking met Stichting ZIJN wederom meditatiewandelingen in natuurgebied de Kwade Hoek.

De avond bestaat uit een wandeldeel met een – begeleide – natuurexcursie door het gebied en een meditatiedeel waarbij zitmeditatie en loopmeditatie elkaar afwisselen. Dit deel van de wandeling is in stilte.

Ervaring met Zen-meditatie is niet nodig. Er wordt ter plekke een korte uitleg gegeven. Graag uw eigen zitkussen of –bankje meenemen. Neem goed schoeisel mee en een plastic zak voor op de grond. Een (bij voorkeur) lange broek en een windjack zijn ook raadzaam. Er is elke maand een Zen in het Zand-wandeling. De eerstvolgende is op dinsdag 31 juli. De andere, en laatste, datum is 28 augustus. We vertrekken om 19.30 precies vanaf de parkeerplaats aan de Oostdijkseweg in Goedereede. Voor zonsondergang zijn we daar steeds weer terug.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via Stichting ZIJN: tel. 0187 48 33 66, toets 5. Maximum aantal deelnemers per avond: 15. Deelname is gratis. Meer informatie op www.zenopflakkee.nl

LEES OOK: Vrijwilligers gezocht voor het wijkcentrum in Middelharnis

Reacties