De tennisbaan op voor Kika

Foto: Pixabay; Nike159

Het lokale team van Kika Goeree-Overflakkee organiseert een hoop leuke evenementen om op een originele manier geld in te zamelen voor het goede doel. Deze zomer wordt het voor hen gedaan door TV Menheerse; er staat een tennistoernooi voor de deur!

Het toernooi vindt plaats op het terrein van Tennisvereniging Menheerse aan de Sportlaan in Middelharnis. Er wordt een week lang gestreden. Niet alleen voor Kika, maar ook voor de winst! Meedoen kan al voor 10 euro per onderdeel, wat in zijn geheel naar Kika gaat. Inschrijven kan tot en met 16 augustus op www.toernooi.nl.

Kun je niet tennissen, maar wil je wel meehelpen het streefbedrag van 1500 euro te behalen? Dan kun je gewoon doneren op www.actievoorkika.nl/tennis-voor-kika-tv-menheerse. Makkelijker kan bijna niet.

LEES OOK: Nieuw leven voor Dockyard III

Opbrengst
De gehele opbrengst van het tennistoernooi gaat naar Kika. Met dat geld wordt onderzoek gedaan naar alle soorten kinderkanker. Er zijn jaarlijks namelijk ruim 550 kinderen die kanker krijgen. Van hen geneest op dit moment gemiddeld 75 procent en Kika streeft ernaar om dit percentage te verhogen naar 95. Kika werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van het leven op latere leeftijd.

Reacties