Fraaie tweede plek voor HCGO Heren 1

Na een serie van zes overwinningen speelde heren 1 tegen Dordrecht. Al vlot kwam de thuisploeg op voorsprong.

Lievay van Dam rondde met een wippertje een lange bal van Gert Jan vd Wende af. Kort daarna maakte hij ook zijn tweede na een snel genomen vrije bal. Nog voor rust werd het zelfs 3-0 door Olivier Pijls die beheerst in de lange hoek. Net voor rust werd uit een snelle counter van Dordrecht 3-1.

In de tweede helft regende het kansen maar er werd niet meer gescoord door de Flakkeeënaren. Dordrecht profiteerde maximaal en scoorde uit en strafcorner de 3-2 en vier minuten voor tijd zelfs de 3-3.

Gelukkig waren de uitslagen op de andere velden gunstig en door de sterke tweede seizoenshelft eindigden de mannen van HCGO op een fraaie tweede plek in de eindrangschikking.