UPDATE: Jonge Franse bulldog vermist

Foto: Milène Terbrugge

Spike is een jonge Franse bulldog van pas 9 maanden oud. Op woensdag 28 juni is hij echter bij de Vliegers in Middelharnis verdwenen.

Dierenartsen op het eiland zijn al ingelicht over de vermissing, net als het Team Hondenopsporing Nederland (THON). Ook de politie heeft al geholpen in de zoektocht en er is door duikers in het water van de Vliegers gezocht. Maar nog nergens is een spoor gevonden van Spike. En baasje Marilène is bang voor wat er met haar hondje is gebeurd.

Het gebeurde tijdens het uitlaten van de hond op woensdag 28 juni rond 10.45 uur bij de Potterweg. “Het ene moment was hij daar en het andere moment was hij weg,” vertelt Marilène. “We hebben in al het water in en rond de Vliegers gezocht, voor mijn gevoel hebben we de hele omgeving al uitgekamd, maar we kunnen hem niet vinden. Ik ben heel bang dat we hem niet meer gaan vinden.”

Update 30-06-2023 

Uit bronnen hebben wij vernomen dat Spike helaas niet meer onder de mensen is. We wensen zijn baasjes veel sterkte toe met dit verlies.

Help zoeken

Wel zijn er wat sporen gevonden op een boerenland in de buurt. Maar ook vanaf daar is er niets meer van Spike vernomen. Marilène roept dan ook iedereen op om te helpen zoeken. “Hij is mijn steun en toeverlaat, ik wil hem echt niet kwijt. Als je een momentje de tijd hebt, zoek dan alsjeblieft mee. En als je geen tijd hebt, wil je dan mijn oproep delen op Facebook. Misschien is hij meegenomen en zit hij al niet meer op het eiland. Speurhonden zijn ook meer dan welkom om te helpen zoeken. Ik kan echt niet zonder Spike.”

Spike is een klein bruin hondje, een Franse bulldog. Hij is gechipt en pas 9 maanden oud. Hij reageert goed op zijn naam, maar ook op ‘Spikey’, ‘Snurkey’ en ‘Lieffie’. Wil je in contact komen met Milène om te helpen zoeken of heb je meer informatie voor haar? Bel dan met 0636546279.

spike vermiste hond franse bulldog

Cookieinstellingen