Bewoners met geweld overvallen in hun woning

Foto: Pixabay; fsHH

Aan de Beukelaar in Melissant is een gezin dinsdagochtend 4 april vroeg in hun woning overvallen. Dit gebeurde rond 3.15 uur.

Drie mannen stonden rond 3.15 uur ineens in de woning, het gezin lag toen te slapen. De vader en moeder schrokken wakker van herrie in hun woning. De vader raakte met de mannen in gevecht. Ook de moeder kreeg klappen. De twee kinderen die in het huis aanwezig waren zijn niet gewond geraakt. Zij liepen hierbij lichte verwondingen op. Na de worsteling hebben de drie verdachten onder bedreiging van een vuurwapen waardevolle spullen meegenomen uit het huis.

De politie hield vannacht direct een zoekactie in de omgeving. Daarbij zijn twee mannen aangehouden, maar uit nader onderzoek bleek dat dit niet de verdachten waren. Zij zijn daarom weer vrijgelaten. Het onderzoek van de politie gaat dus verder, dit doet het overvallenteam van de eenheid Rotterdam.

Getuigen 

Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen en beelden van rond de inbraak en overval. Heb jij iets wat de politie kan helpen bij het onderzoek? Neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Dan kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Cookieinstellingen