Getuigen gezocht voor inbraak in Ouddorp

Foto: Pixabay; fsHH

De politie is opzoek naar getuigen van een inbraak in Ouddorp. Ze willen graag in contact komen met mensen die iets gezien hebben.

De inbraak vond zondagavond plaats in de Diependorst, nabij de Broekweg in Ouddorp. De politie roept op alert te zijn. Als er mensen zijn die iets gehoord of gezien hebben dat hiermee te maken zou kunnen hebben, bel dan meteen met de politie. Voor een verdachte situatie kun je bellen met 112. Heb je meer informatie over de inbraak? Bel dan met 0900-8844. Wil je anoniem blijven? Meld dan misdaad anoniem via 0800-7000.

Er is nog geen signalement bekend van de eventuele daders. De melding van de politie is verstuurd via GO-alert. Ook via daar kunnen meldingen over de inbraak worden gemeld. Dan sturen de coördinatoren de informatie direct door naar de dienstdoende agenten.

Wees alert 

De politie vraagt het hele eiland extra alert te zijn. De afgelopen week zijn er al vier inbreken geweest op verschillende locaties. Als je over een andere inbraak meer informatie hebt, mag dat ook gedeeld worden met de politie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen