Politie zoekt getuigen dodelijk ongeluk Oudenhoorn

Foto: Pixabay; fsHH

Op donderdagavond 26 mei heeft er in Oudenhoorn een dodelijk ongeluk plaatsgevonden. De politie is opzoek naar getuigen.

Het gebeurde rond 22.30 uur aan de Dorpsweg in Oudenhoorn. Een 53-jarige vrouw uit Middelharnis liep samen met haar man op de Dorpsweg richting het centurm van Oudenhoorn. De Dorpsweg is een 60 km weg en het stel wandelde daar in de berm langs de kant. Een auto die langsreed, raakte de vrouw waardoor zij in het water belandde. De ambulance was snel ter plaatse en bracht haar naar het ziekenhuis. Helaas is de vrouw daar overleden aan haar verwondingen.

Getuigen gezocht

De bestuurder van de auto is na de aanrijding doorgereden, maar heeft zich inmiddels gemeld op het politiebureau. Het gaat om een 33-jarige man uit Oudenhoorn. Hij wordt momenteel verhoord. De politie is echter nog wel op zoek naar getuigen. Zo reed er op het moment van het ongeval ook een mestwagen. De partner van het slachtoffer probeerde de bestuurder daarvan om hulp te vragen, maar dat lukte niet. De politie denkt dat deze persoon misschien een belangrijke getuigen kan zijn.

Behalve de bestuurder van de mestwagen zijn ook alle andere getuigen meer dan welkom bij de politie. Heb je iets gezien van het ongeval of heb je achteraf dingen gehoord? Laat dit dan weten via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Cookieinstellingen