Zoektocht naar vermiste vrouw op lager pitje

Foto: Erik Riensema

Al ruim twee weken is de 79-jarige Maria uit Middelharnis spoorloos verdwenen. En zeker twee weken is er met man en macht gezocht naar de vrouw. Maar het mocht niet baten.

Door Sam Fish

Op vrijdag 7 januari vertrok Maria van huis en daarna is ze niet meer gezien. Haar familie maakt zich zorgen en mist haar enorm. Maar na diverse zoekpogingen en oproepen vanuit de politie is er nog steeds geen spoor van haar. En dus wordt de zoektocht langzaam afgebouwd. Er wordt nog wel gezocht, maar niet meer continu. Zo werd er gisteren opnieuw gezocht in de Vliegers in Middelharnis. Ook dat leverde helaas niets op.

Zelfs het Veteranen Search Team heeft meegeholpen in de zoektocht naar de vrouw. Maar helaas leverde ook dat niets op. Toch zijn tips nog altijd welkom!

Weet jij meer?

Maria is op vrijdag 7 januari voor het laatst gezien aan de Berkenlaan in Middelharnis. Ze is lopend van huis gegaan, maar het is onbekend wat voor kleding ze toen droeg. Ze is slank, heeft een verzorgd uiterlijk en is 1.70 m lang. Er is geen sprake van een mentale aandoening.

Heb jij haar gezien of weet je waar ze zou kunnen zijn? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844 of neem contact op met de beheerders van GO-alert. Zij staan in directe verbinding met de politie. Zodra er meer informatie is wordt dit bericht aangepast. Hieronder een foto van de vrouw.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen