Politie zoekt nog steeds 26-jarige vermiste jongen

Foto: PR Politie Nederland

Dertien dagen deed de politie Goeree-Overflakkee een oproep op Facebook. Ze waren op zoek naar de 26-jarige Danny Vroegindeweij.

Door Sam Fish

Toen de oproep geplaatst werd, was Danny al een paar dagen weg. Inmiddels is het dus al ruim twee weken geleden dat hij van huis is vertrokken. Dat gebeurde overigens ook in zorgelijke toestand. Daarom nu nog een keer de oproep om uit te kijken naar Danny.

Tips

De oproep van de politie werd breed gedeeld op Sociale Media én op WhatsApp buurtpreventie GO-alert. In de afgelopen dertien dagen zijn er bij de politie en via GO-alert meerdere meldingen binnengekomen van mensen die heb gezien zouden hebben op de Slikken. Deze meldingen kwamen op verschillende dagen binnen van verschillende mensen. De politie is dan ook meerdere keren gaan kijken. Het ging hierbij echter steeds op dezelfde persoon, maar het was niet Danny.

Van de vermiste jongen is op dit moment dus nog geen enkel spoor.

Heb jij hem gezien?

Danny is een blanke jongeman met een normaal postuur. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en heeft donkerblond kort haar. Bij zijn vertrek was hij gekleed in een donkerblauwe 3/4 parkajas. Daarbij heeft hij ook een antracietkleurige rugzak van het merk Eastpack mee. Hij is zo’n twee weken geleden vertrokken uit Middelharnis en kan dus overal zijn. Dat maakt de zoektocht dus ook niet makkelijker.

De politie vraagt iedereen met meer informatie contact op te nemen. Dit kan simpelweg door te bellen met 0900-8844. Weet je waar hij kan zijn? Heb je iets gehoord? Of heb je hem misschien ergens gezien? Bel gelijk!

Danny Vroegindeweij (11/04/94) heeft in zorgelijke toestand zijn woning in Middelharnis verlaten. Danny is een blanke…

Geplaatst door Politie Goeree-Overflakkee op Zondag 10 januari 2021