Politie onderzoekt vuurwerkbom speeltuin Sommelsdijk

Foto: Politie Goeree-Overflakkee

Er mag dan een algeheel vuurwerkverbod gelden, daar wordt niet echt naar geluisterd. Elke avond is het op het hele eiland wel raak met de harde knallen.

Door Sam Fish

En die knallen zijn niet alleen heel hard van geluid, ze laten ook een spoor van vernieling achter zich. Zo zijn er al diverse bushokjes gesneuveld en wordt er om de haverklap een prullenbak opgeblazen. Het laatste slachtoffer is een speeltoestel in het speeltuintje aan de Fazantstraat in Sommelsdijk.

“Op het speelveldje aan de Fazantstraat te Sommelsdijk is met een vuurwerkbom veel schade aangericht,” schrijft de politie op Facebook. “In verband hiermee zijn we op zoek naar getuigen die mogelijk wat gezien of gehoord hebben.” Als een of meerdere daders gelinkt kunnen worden aan dit incident kan de schade op hen verhaald worden. Dan kan het speeltoestel hersteld worden en kunnen de kinderen weer spelen.

Getuigenoproep

De politie doet dus een getuigenoproep. Heb jij iets gezien of gehoord? Misschien woon je in de buurt en heb je camera’s hangen waar misschien wel beelden op staan van de mogelijke daders? Laat dit dan weten aan de politie. Meld dit via 0900-8844.

Op het speelveldje aan de Fazantstraat te Sommelsdijk is met een vuurwerkbom veel schade aangericht. In verband hiermee…

Geplaatst door Politie Goeree-Overflakkee op Woensdag 9 december 2020