Grote drugsvondst in loods Stellendam

Foto: Politie Haringvliet

De politie heeft een hoop te doen op het eiland. Maar ze kunnen dit niet alleen. De inwoners van Goeree-Overflakkee zijn de oren en ogen van de samenleving.

Door Sam Fish

Dat blijkt maar weer uit het Facebookbericht van de politie Goeree-Overflakkee. “Na een tip van een oplettende bewoner en wat speurwerk van de wijkagent, hebben we in een loods in Stellendam rond de 600 hennepplanten aangetroffen,” schrijven ze. De planten hingen al te drogen en waren dus bijna klaar voor de verkoop. Daar heeft de politie dus een stokje voor gestoken.

De planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Meld het altijd

Heb jij het idee dat er iets niet pluis is in je omgeving? Of gebeuren er vaak verdachte dingen rondom een bepaalde locatie? Deel deze informatie dan met de politie. Zonder melding weten ze niet dat er iets speelt en kunnen ze dus niets doen. Misschien is jouw beetje informatie wel het laatste puzzelstukje dat nodig is om actie te ondernemen. Het is dus belangrijk om een melding te maken als je informatie hebt.

Dit kan via het landelijke nummer 0900-8844. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jij weet om wie het gaat en zij kennen jou misschien ook. In dat geval is het veiliger om anoniem een melding te maken. Doe dit via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Kijk voor meer informatie op de website.

Na een tip van een oplettende inwoner en wat speurwerk van de wijkagent hebben we in een loods in Stellendam rond de 600 hennepplanten aangetroffen. Deze hingen al te drogen.

Geplaatst door Politie Goeree-Overflakkee op Woensdag 11 november 2020