Inbraak Spar supermarkt – politie zoekt getuigen!

Foto: Google Streetview

In de supermarkt aan de Westdijk van Nieuwe-Tonge is in de nacht van zondag op maandag ingebroken. De politie is op zoek naar getuigen.

Door Sam Fish

Kort voor drie uur kwam een melding binnen van de beveiliging. Meteen werd duidelijk dat inbrekers hadden toegeslagen in de supermarkt in Nieuwe-Tonge. De daders kwamen waarschijnlijk binnen door een ingeslagen raam aan de zijkant van het pand.

Speurhond

De politie is direct samen met de beveiliging een onderzoek gestart. Het was niet bekend of de inbrekers misschien nog in het pand aanwezig waren. Daarom is er ook meteen een speurhond ingezet. Helaas zijn de dieven niet meer aangetroffen.

Ravage

In het pand werd een ravage aangetroffen, veel dingen zijn vernield. De kluis is opengebroken met een brander. Uit die kluis is een flinke hoeveelheid geld meegenomen. Ook zijn er sigaretten gestolen. De Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek verricht.

Agenten hielden maandagochtend 31 augustus een buurtonderzoek. Op die manier proberen ze zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de inbraak.

Help mee

Misschien heb je zelf wel iets meegekregen van de inbraak. Heb je dingen gehoord of gezien. Misschien heb je achteraf wel mensen erover horen praten en is die informatie bruikbaar. In dat geval is de politie op zoek naar jou.

Geef de informatie zo snel mogelijk door aan de politie. Hoe meer informatie, hoe sneller de daders gevonden kunnen worden. Bel met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie

Inbraak Spar Nieuwe-Tonge