Politie zoekt naar fietsende man met de pet

Foto: PR Politie Goeree-Overflakkee

Op donderdag 26 september werd in Sommelsdijk een 73-jarige vrouw aangereden. De politie zoekt nu naar de enige persoon die erbij was.

Door Sam Fish

Het was ongeveer 8.30 uur toen een 73-jarige vrouw door de Prinsessenlaan in Sommelsdijk fietste. Zij werd daar aangereden door iemand in een auto. De bestuurder is gestopt, heeft mevrouw thuisgebracht en is weer weggegaan. De vrouw is later opgenomen in het ziekenhuis met een gebroken sleutelbeen en andere verwondingen.

Getuigenoproep

Er zijn geen gegevens achtergelaten en door de shock weet het slachtoffer niets meer van de bestuurder of de auto. De identiteit van de bestuurder is dus tot op heden onbekend. Maar er was één getuigen.

Op de plaats van de aanrijding fietste op dat moment een man met een pet voorbij. De politie Goeree-Overflakkee wil graag in contact komen met deze man, of eventuele andere mensen die tóch iets gezien hebben van het ongeluk.

Ook vraagt de politie de betrokken bestuurder zich dringend te melden. Melden kan via 0900-8844, of stuur een privébericht naar de Politie Goeree-Overflakkee op Facebook. Anoniem melden kan ook. Neem contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties