Politie zoekt getuigen brand Stoofhoek

Foto: PR Brandweer Olympia Kazerne

De politie is bezig met een onderzoek naar de brand in het portiek van de Jacobshoeve, de flat in de Stoofhoek Sommelsdijk. Ze zijn daarom op zoek naar getuigen.

Door Sam Fish

De getuigenoproep wordt gedeeld via Burgernet. Ze vragen via die weg of iemand iets gezien of gehoord heeft dat belangrijk kan zijn in het onderzoek.

Brand

Op brand ontstond in de nacht van zaterdag 5 oktober op zondag 6 oktober tussen 5.00 en 6.00 uur. Op dat moment stond er in de algemene toegangsruimte een papiercontainer in brand. Het is op dit moment niet bekend om hoeveel daders het gaat en een signalement is er ook niet. Mogelijk is de dader ontsnapt via de achterzijde van de flat.

De politie is daarom op zoek naar meer informatie. Misschien heeft u iemand gezien die zich vreemd gedroeg? Of misschien een auto die normaal gesproken niet in de straat te vinden is? Alle kleine beetjes informatie kunnen helpen en zijn dus welkom.

Melden

Als u iets is opgevallen wat te maken kan hebben met de brand, neem dan contact op met de politie. It kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties