UPDATE! Wat is er gebeurd met deze mevrouw?

Foto: PR Politie Goeree-Overflakkee

Op de Magdalenadijk in Oude-Tonge is dinsdagochtend 2 juli vermoedelijk een 18-jarige vrouw aangereden.

De vrouw is rond 6.28 uur vanaf haar huis aan de Zuiddijk in Oude-Tonge vertrokken. Zij ging te voet richting de Magdalenadijk. Om 7.01 uur stopt het wandelen volgens haar telefoon op de Oudelandsedijk in Oude-Tonge. Daar wordt zij gewond gevonden.

Update 10.29 uur

De vrouw was gekleed in een zwarte spijkerrok. Ze is 18 jaar oud en ongeveer 1.65 meter lang. Op de plaats van de aanrijding zijn zilverkleurige onderdelen aangetroffen van de vermoedelijke dader. Het voertuig zou schade moeten hebben aan de rechter zijkant.

Update 21.39 uur

Na onderzoek door een schadebedrijf gaat het waarschijnlijk om een Renault Capture. Van deze auto is in ieder geval de rechter bumper/spatbord zilver metalic van kleur. De politie vermoedt dat de hele auto deze kleur heeft.

Update 3-7-2019
De politie heeft gisteravond de auto en bestuurder weten op te sporen. Ze bedanken iedereen voor het mee zoeken.

Wat is er gebeurd?

De vrouw heeft zelf geen idee wat er is gebeurd. De politie Goeree-Overflakkee vermoedt dat ze is aangereden en dat de dader er vandoor is gegaan. De politie is nu dringend op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord rond dit tijdstip? Neem dan contact op met het basisteam Haringvliet via 0900-8844.

Mocht u weten wie de dader is, maar meldt u dit liever anoniem? Geen probleem. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen