Onderzoek leidt naar wapens en geld

Foto: Politie Goeree-Overflakkee

Afgelopen december werd er in Den Bommel een grote hennepkwekerij aangetroffen en ontruimd. Er werd een onderzoek ingesteld dat leidde naar invallen en aanhoudingen op dinsdagochtend 15 januari.

Bij de invallen in Sint-Maartensdijk en Bergen op Zoom werd geld en wapens gevonden. Drie mannen en een vrouw werden daarop aangehouden. Twee van de vier verdachten werden ingesloten, de andere twee mochten naar huis. Zij blijven wel verdachten.

Bij de doorzoeking van de woningen werden verschillende wapens gevonden. Het ging om twee vuurwapens, zes stroomstootwapens en drie busjes pepperspray. Daarnaast trof de politie bijna € 25.000,- aan contant geld aan, een aantal dure horloges en 17 kilo henneptoppen. Alles is in beslag genomen.

Melding
Naast de informatie die de politie krijgt vanuit onderzoeken, zijn de meldingen van burgers ook erg belangrijk. Iedere melding wordt serieus genomen en onderzocht. In deze zaak kon er na een onderzoek goed doorgepakt worden.

Mocht u dus informatie hebben, over welke zaak dan ook, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook geheel anoniem via 0800-7000.

Reacties