D’n Tuun werkt ’t hardst!

Foto: Sam Fish

De kleuters van groep 1 en 2 van obs D’n Tuun in Middelharnis kregen wel heel speciaal bezoek op dinsdagochtend 27 juni.

Ze kregen namelijk een prijs uitgereikt door Muiswerk Educatie. De kinderen hebben het afgelopen schooljaar gemiddeld 1100 minuten per leerling gewerkt met de digitale leerschool en zijn daarmee de hardst werkende kinderen van Nederland. Dat werd natuurlijk gevierd met heerlijke tompouces en een cadeautje; Osmo, een spel voor op de iPad dat digitaal en tastbaar tegelijk is.

De oefeningen op de computer die de kinderen hebben gedaan gingen om woordkennis, leesvaardigheid en optellen.

Beste kleutergroep
Muiswerk Educatie laat weten dat er bijna duizend scholen zijn die met de Muiswerk methode werken. Groep 1-2 van D’n Tuun is met de eerste plaats dus heel goed bezig!

LEES OOK: Veilig op vakantie met GOalert

“Zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en reflecterend vermogen zijn onderdelen uit onze visie op leren die door het gebruik van Muiswerk worden ondersteund,” zegt de trotse juf Lia. “We vindne het belangrijk dat een leerlinge les krijg op zijn of haar eigen niveau. Zo voelt iedereen zich op zijn plek en krijgt het kind de hulp die nodig is. Iedereen is anders en dat is fantastisch!”

“We gebruiken het programma bij de kleuters als extraatje naast spel of ontwikkelingsmateriaal. Ze mogen zelfstandig verder werken op woordenschat, lezen en rekenen en alles op eigen tempo en niveau. Ze zijn altijd erg trots als ze de meeste opdrachtjes gemaakt hebben of mogen werken met de gouden opdrachten omdat ze een toets behaald hebben.”

En na deze prestatie mag iedereen nog een beetje trotser zijn.

Reacties