Vijfde School op SEEF label voor Bosseschool

Foto: Sam Fish

Groot feest op de Bosseschool in Middelharnis. Ze hebben hun vijfde School op SEEF label weten te behalen. Daarbij hebben ze ook nog eens de volle punten gescoord.

Door Sam Fish

Een school op SEEF label is drie jaar geldig en om een label te kunnen halen moet je op drie onderwerpen goed je best doen. Daarbij gaat het om de planmatige aanpak en organisatie, ouderbetrokkenheid en verkeersonderwijs en tot slot de schoolomgeving en school-thuisroutes. De Bosseschool heeft hun nieuwste label dubbel en dwars verdiend, op alle drie de onderdelen behaalden ze namelijk alle 10 de punten.

Feest

Wethouder Henk van Putten was bij de school aanwezig om het nieuwste label uit te reiken. Daar hoort ook een mooie cheque bij. Die heeft de school alvast uitgegeven aan een nieuwe fiets voor de kleuters. Deze is voor de gelegenheid ook meteen in gebruik genomen. Daarnaast is er voor de gelegenheid een zebrapad neergelegd op het plein.

“Ik ben zo trots op jullie allemaal,” liet de wethouder weten. “Een veilige verkeersomgeving moeten we samen realiseren. En jullie zijn nu al allemaal zo goed bezig, dat dat wel goed moet komen. En dat jullie vandaag je vijfde label mogen ontvangen, dat toont een enorme inzet.”

De school is al sinds 2010 bezig met de verkeersveiligheid. En omdat het de vijfde keer is dat ze een label kregen, ontvingen alle 470 leerlingen ook een medaille.

Cookieinstellingen