Zaalvoetbaltoernooi voorjaarsvakantie groot succes

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

De voorjaarsvakantie zit er alweer op en de kinderen zijn inmiddels al week terug op school. Maar ze kijken terug op een sportieve vakantie!

Sportteam GO organiseerde namelijk het Futsal Toernooi voor de basisschooljeugd van het eiland. Dit jaarlijks terugkerende toernooi vond plaats in de Grutterswei in Oude-Tonge en de Gooye in Dirksland. Het was voor zowel de kinderen als de organisatie ook dit jaar weer een groot feest. Er kwamen meer dan 90 kinderen op het sportieve evenement af.

Mooie opkomst

Leerlingen van groep 3, 4 en 5 kwamen woensdagochtend 1 maart in actie in de Grutterswei. Met 5 ingeschreven teams was de opkomst goed te noemen. Na een spannende strijd werd het toernooi uiteindelijk gewonnen door ‘De Bosseboys’. Op donderdag 2 maart was het de beurt aan de kinderen van groep 6, 7 en 8. Zij gingen de strijd met elkaar aan in de Gooye. Een hele dikke opkomst van maar liefst 11 teams zorgde ervoor dat er tegen elkaar gevoetbald werd in twee verschillende poules. Uiteindelijk gingen ‘De Chappies’ er met de eerste prijs vandoor.

Sportteam GO feliciteert alle kinderen van harte met hun inzet en sportieve optreden! Ook bedanken zij de ouders en begeleiders voor hun support.

sportteam GO voorjaarsvakantie zaalvoetbaltoernooi

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen