125 jaar CBS Prins Maurits

Foto: CBS Prins Maurits

Op dinsdag 19 april viert CBS Prins Maurits in Dirksland haar 125-jarig bestaan met een concert in de Hervormde Kerk in Dirksland.

Aan dit concert werken zowel oud-leerlingen van de basisschool als huidige leerlingen mee. Het belooft dan ook een afwisselende en gevarieerde avond te worden waarin zang en verschillende instrumenten elkaar zullen afwisselen! Het concert staat onder leiding van oud-leerling Martin Mans.

De instrumentale bijdragen zullen worden afgewisseld met enkele gedichten die de leerlingen hebben geschreven naar aanleiding van het 125-jarig jubileum. Ook is er een korte terugblik naar vroeger tijden.

LEES OOK: Jumbo Sperling in Ouddorp is een Super Supermarkt

Het concert duurt van 19.00 tot 21.30 uur. De toegang tot het concert is gratis, er zal een collecte worden gehouden voor Wycliffe.

Na afloop van het concert is ieder welkom om in het verenigingsgebouw ‘Onder de Wiek’ een kopje koffie, thee of fris te drinken. Dit is een mooie gelegenheid voor iedereen om elkaar te ontmoeten en om met andere oud-leerlingen bij te praten!

Bij dit concert zijn kinderen zeker welkom. We hopen dat velen zullen komen genieten van dit prachtige en unieke concert! Iedereen is van harte welkom!

Reacties