Volg cursussen en workshops bij de bibliotheek!

Foto: Pixabay; geralt

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert diverse cursussen en workshops voor volwassenen. Hieronder alvast een workshop Spaans!

De workshops en cursussen zijn verdeeld over alle locaties van de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Dat is dus ook buiten het eiland. Check daarom goed de website om te kijken waar iets plaats gaat vinden. De inschrijving is al geopend!

Workshop Spaans

Is Spaanse les wel iets voor jou? Of ken je al een paar woorden en wil je je vocabulaire graag uitbreiden? Dan is dit je kans! Op maandag 13 september is er in de bibliotheek van Middelharnis een workshop Spaans. Deze begint om 10.00 uur en deelname kost € 15,- per persoon. Tijdens deze workshop maak je kennis met de beginselen van de Spaanse taal. Je kunt daarmee dus goed uitvinden of dit iets voor jou is.

Cursusprogramma najaar 2021

Vanaf oktober kun je meedoen aan verschillende cursussen en workshops bij de bieb. Zo zijn er nog meer taalcursussen. Maar ook bijvoorbeeld de workshop Body & Mind, schilderen, levenskunst en mindful yoga.

Vanwege de voorbereidingen is de uiterste inschrijfdatum voor de cursussen dinsdag 28 september. Inschrijven kan bij de balie in de bibliotheek of kijk op de website. Daar vindt je ook meteen het volledige aanbod.