Geweldige line-up voor Havenconcert Goedereede

Foto: PR Havenconcert Goedereede

Op zaterdag 11 september vindt een nieuwe editie plaats van het Havenconcert Goedereede. Dit gebeurt vanaf een ponton in de Haven van het stadje.

Vanaf 19.30 uur brengen verschillende artiesten een gevarieerd muziekprogramma ten gehore. De presentatie van de avond ligt in handen van Patrick Polie. En er is weer voor een mooie line-up gezorgd voor deze dertiende editie.

Voorprogramma en opening

Het voorprogramma start om 19.00 uur en komt vanaf het carillon op de Goereese Toren. Hans van Heemst zal vanaf daar muziek laten horen. Dan om 19.30 uur is het tijd voor de opening met de Koninklijke Fanfare Apollo. Zij spelen diverse herkenbare melodieën onder leiding van dirigent Alex Thyssen.

Dan is het de beurt aan tango Trio Tangata. Deze groep bestaat uit Jacqueline Edeling (bandonéon), Margreet Markerink (piano) en Boris Franz (contrabas). Zij spelen onder meer een compositie van de bekende componist Astor Piazzolla. Hij werd dit jaar 100 jaar geleden geboren.

Trots

De organisatie is trots om te melden dat ook jazztrompettist Eric Vloeimans het podium zal betreden. Deze internationale topartiest speelt samen met Trio Tangata én de Sir Oliversband uit Den Bommel. Die laatste heeft een veelzijdig repertoire. Enthousiasme, goede muziek en sfeer staan voorop bij de Sir Oliversband. Bezoekers van het havenconcert van vorig jaar zullen zich dat misschien nog wel kunnen herinneren.

Niemand zal er dan ook aan twijfelen dat zij ook dit jaar weer voor een spectaculair optreden zullen zorgen.

Giften

De Stichting Havenconcert Goedereede is volledig afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Zonder deze steun, zou het niet mogelijk zijn dit concert te organiseren. De organisatie is dan ook veel dank verschuldigd, waaronder naar de hoofdsponsors. Dat zijn Art de la Fleur Groen & Woondecoraties, Axxi Auto, Benschop & Sterling Netwerk Notarissen, Bezuijen Bemiddeling, Bloemfontein, De Wit Assurantiën, DS People, Eetcafé ’t Sas, FrameWave, Gemeente Goeree-Overflakkee, Goemaat Glas, Hoveniersbedrijf B. Temmink, Jaro, Hotel Restaurant De Gouden Leeuw, Nouce, Paul van Hessenfonds, Stadscafé Goeree, Stichting ‘t Blaeuwe Huus, Stichting Wagner-de Vlugt Fonds, Tanis & Akershoek Makelaardij, Van Dis Assurantiën, Van Kooten Architectuur, Van Wijk Installatiebedrijf.

Wie ook vriend wil worden van het Havenconcert vindt op de website een knop om met iDEAL een donatie te doen. Elke donatie, klein of groot, wordt enorm op prijs gesteld. Het Havenconcert is op zaterdag 11 september aanstaande voor publiek kosteloos te bezoeken. Door de organisatie worden stoelen neergezet op anderhalve meter. Voor het concert hoeft niet gereserveerd te worden.