Obs de Molenvliet zoekt oud leerlingen voor reünie!

Archieffoto: Opening moestuin obs de Molenvliet
Foto: Sam Fish

Er komt een groot feest aan voor huidige en voormalig leerlingen van obs de Molenvliet in Stad aan ’t Haringvliet. De school bestaat dit jaar namelijk 140 jaar!

Door Sam Fish

Zo’n prachtige verjaardag kan natuurlijk niet zomaar stilletjes voorbij gaan. Dat is dan ook precies waarom de school op zoek is naar oud leerlingen. En natuurlijk zijn toekomstige en huidige leerlingen mét hun ouders ook van harte welkom bij dit feestje. Er staat namelijk een grootse reünie op de planning!

Zoektocht naar oud leerlingen 

Helaas is het niet altijd even makkelijk om de oud leerlingen in de buurt te houden. Sommigen verhuizen naar een ander dorp of gaan zelfs het eiland af. En anderen laten zelfs Nederland achter zich om ergens anders op de wereld te settelen. En dus heeft de school hulp nodig in deze zoektocht naar oud leerlingen. Ken jij iemand die op de Molenvliet heeft gezeten? Of misschien heb je er zelf wel gezeten? Stuur dan een e-mail naar [email protected] Houd daarnaast ook zeker de Facebookpagina van de school in de gaten. Daar komen namelijk regelmatig updates voorbij over de aankomende reünie.