De stemmen zijn geteld, dit is het leukste terras!

Foto: Nieuws.nl

De afgelopen twee weken kon er gestemd worden op het leukste/beste/mooiste/gezelligste terras van Goeree-Overflakkee. En dat is gedaan!

Door Sam Fish 

Het is alweer de derde keer dat we deze verkiezing op touw hebben gezet. Puur omdat het een leuke opsteker is voor de horeca op het eiland. Maar zoals altijd het geval is bij een wedstrijd: er kan er maar één de winnaar zijn. En dus hebben we de stemmen geteld.

In totaal zijn er 109 stemmen uitgebracht op 20 verschillende horecaondernemingen op Goeree-Overflakkee. Want hoewel het volgens de naam om het terras gaat, gaat het vooral om de onderneming. Het was een tijdje een nek-aan-nek-race, totdat de die-hard fans wakker werden. Toen ging het ineens heel hard met een bepaalde onderneming. We willen iedereen bedanken voor het stemmen via onze Facebookpagina!

En de winnaar is..

De derde plek van de verkiezing is voor LLEV aan de Haven in Middelharnis met 11 stemmen. Er werd 21 keer gestemd op Quartier Latin, eveneens in Middelharnis. Zij staan daarmee op de tweede plek. Maar de grote winnaar, met een aardige voorsprong, is Stadscafé Goeree in Goedereede. Met 63 stemmen hebben zij voor de derde keer op rij de titel in de wacht weten te slepen. We gaan hen zeer binnenkort eens een bezoekje brengen.