Groots kerstfeest bij obs D’n Tuun

Foto: PR obs D'n Tuun

Donderdag 20 december was het tijd voor het jaarlijkse kerstfeest op basisschool D’n Tuun. Dit jaar hebben de kinderen genoten van een heerlijke brunch. De ouders van de kinderen hebben allemaal iets meegenomen om op te eten.

De tafels werden gedekt met heuse champagneglazen, mooi versierde placemats en lichtjes. De lichtjes en placemats zijn geknutseld tijdens een knutselmiddag op school. Alle leerlingen konden daarbij in gezelschap van elkaar en de andere klassen genieten van diverse kerst knutselactiviteiten.

De kinderen konden tijdens de kerstviering aanschuiven en genieten van lekkere broodjes met verschillende soorten beleg, krentenbollen en nog veel meer lekkernijen. Ze hebben zitten smullen.

Als afsluiting van de dag voerden de kleuters van d’n Tuun een kerstviering op met kerstliedjes over pret hebben tijdens kerst. De leerlingen van groep 3,4,5 hebben een leuk toneelstukje laten zien met het thema ‘elkaar helpen’. Dit is een prachtige kerstgedachte die d’n Tuun graag uitdraagt. Tot slot hebben alle leerlingen nog enkele kerstliederen gezongen en konden daarna genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Alle leerkrachten en leerlingen van Obs D’n Tuun wensen u allen fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Reacties