Ollie B Bommel maakt er een feestje van

Foto: OBS Ollie B Bommel

In een afgeladen Bommelstee hebben ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden weer kunnen genieten van de jaarlijkse musical van OBS Ollie B Bommel.

Net als voorgaande jaren hadden alle leerlingen weer hun uiterste best gedaan om er een waar spektakel van te maken. Het thema van dit jaar was ‘Feest’ en dat werd het zeker! Voordat de kinderen hun kunsten gingen vertonen, heette juf Sanne iedereen welkom en zette ze samen met Ollie B Bommel onze eregast meester Jeroen in het zonnetje.

Lees ook: Pannenkoeken bakken in het ziekenhuis

De avond werd geopend door de kinderen van groep 1/2. Zij gingen op zoek naar het verjaardagsfeestje van Melissa. Tijdens hun zoektocht kwamen ze langs diverse andere feestjes zoals een kampioensfeest en een kraamfeest maar uiteindelijk werd het juiste huis gevonden.

Ook groep 3/4 maakte er een waar feest van. Zij gingen een surpriseparty organiseren voor hun favoriete meester en riepen hierbij de hulp in van niemand minder dan Henny Huisman! Groep 5/6 liet ons meegenieten van verschillende feestjes zoals een echte jaren-70 party en een heuse modeshow van schitterende bruiden en bruidengommen. Zij maakten er met diverse dansacts een swingende uitvoering van.

Lees ook: Kermis? Ach we mogen niet klagen…

De avond werd afgesloten door de leerlingen van groep 7/8. Zij waren in het land van grijs en wilden eens wat meer kleur in hun leven. Na hun zoektocht werd het uiteindelijk een kleurrijk geheel en kon de koningin van het land tevreden zijn over het behaalde resultaat. Diverse nummers werden begeleid door oud-leerling Bas op zijn basgitaar.

Het daverende applaus was het bewijs voor een zeer geslaagde avond.

Lees ook: Lente kriebels!

Reacties