Nieuw: Cursus Archeologie!

Foto: Sam Fish

Het nieuwe cursusseizoen is van start gegaan. Zo kun je dit najaar meedoen met Boek & Film, leeskring, een peuterochtend en een cursus Frans voor Beginners. In Middelharnis komt daar ook nog een cursus Archeologie bij!

Nieuw dit jaar is een cursus Archeologie, in de Bibliotheek in Middelharnis. Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met de Erfgoedtafel Zuid-Holland en Probiblio.

Bij opgravingen komen regelmatig de mooiste dingen boven water (of boven de grond). In deze cursus wordt gewerkt met opgravingen uit het depot van Zuid-Holland. Je gaat eigenhandig aan de slag met de voorwerpen om te ontdekken wat het is. De docent heeft een brede archeologische kennis en deelt dit graag.

De cursus Archeologie bestaat uit drie lessen op woensdagavond. De eerste les vindt plaats op woensdagavond 31 oktober. De kosten bedragen €25,00 per persoon voor de drie lessen. Reserveren is verplicht en wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheek of via de website van de bibliotheek.

LEES OOK: Vrijdag 7 september is er polder poëzie in het Diekhuus!

Reacties