Polder Poëzie in het Diekhuus

Foto: Sam Fish

Op vrijdag 7 september begint er om 20.00 uur weer een nieuwe voorstelling van Dichter Bij Muziek. In de foyer van het Diekhuus in Middelharnis kun je genieten van Polder Poëzie.

Het duo Miranda Scholts en Tim Grinwis schrijft samen gedichten die worden voorgedragen door Tim, dit gebeurt onder leiding van verschillende muzikanten. Dit keer bestaat het muzikale gezelschap uit Arthur Visser op diverse trommels, Annelies Rijk met haar viool, Geertje Tobé op de piano en gitaar, Eef Tobé bespeelt de dwarsfluit en Jacqueline Edeling brengt verschillende accordeons mee. Catherine van Vliet-Saivres brengt ook een bijdrage aan de voorstelling.

De foyer wordt sfeervol ingericht met herkenbare attributen uit de voorgedragen gedichten en op het projectiescherm worden visuele hoogstandjes gebracht. Daarnaast zal Tim Grinwis weer op interactieve wijze bloemstukken maken.

Dichtbundels
Deze avond zal er nog een ander bijzondere aangelegenheid op het programma staan namelijk de presentatie van de eerste twee bundels van het duo Miranda en Tim. De presentatie van de twee boeken zal verzorgd worden door Nick Ehbel. Aan deze twee bundels hebben diverse mensen meegewerkt die voor een mooi resultaat hebben gezorgd.

LEES OOK: De bibliotheek is op zoek naar lezers

Een speciale samenwerking heeft dit tot stand gebracht. Uitgeverij Silly Butterfly Productions uit Stellendam, Moniek van Munster de glas in lood kunstenares heeft voor beiden boeken de illustraties verzorgd. Haar kunstzinnige kijk maakt deze bundels extra bijzonder en versterkt de gedichten in de boeken. Nick Ehbel, redacteur van Groot Goeree-Overflakkee heeft zich over de teksten gebogen. De eerste exemplaren zullen op deze avond aan een ieder die hebben meegewerkt, uitgereikt gaan worden. De boeken zijn deze avond ook te koop.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via de website www.dichterbijmuziek.nl en kosten € 10,- per stuk.

Reacties